26 april 2019

Green Friday - Bærekraftige tilbud

Nyhetsartikkel_miljø.jpg

Green Friday er her og vi ønsker i den anledning å gi dere noen «bærekraftige tilbud» på noen av våre kurs som belyser miljøproblematikken. I forbindelse med Green Friday ønsker vi nemlig ikke bare å komme med gode tilbud og rabatter, men vi ønsker også å benytte denne «grønne sjansen» til å snakke om miljøtematikken vi må ta stilling til i dag.

Noen av Kiwas miljøbidrag:

Kiwa er selv ISO 14001-sertifisert og har mange tiltak og kurs som går på nettopp dette med å redusere belastningen på miljøet. Vi holder kurs i miljøledelse, vi driver miljølederskolen og vi har erfarne miljøfyrtårnkonsulenter som bistår bedrifter frem til miljøfyrtårnsertifisering. I tillegg er vi opptatt av grønne byggeprosjekter og energieffektive bygg innenfor byggebransjen, og vi bistår med vurderinger, rådføring og kurs når det kommer til å minske risiko for helse og miljø i forbindelse med kjemikaliehåndtering.

Green Friday-tilbud:

I dag ønsker vi å gi dere noen «bærekraftige tilbud» på våre kurs i miljøledelse. Et systematisert miljøarbeid gir virksomheten ikke bare effektive miljøtiltak og økt miljøfokus, men også et bedre omdømme både internt og eksternt. Som ansvarlig eller involvert i miljøarbeidet er det viktig å ha kunnskap om ledelsessystemer, behov og forventninger fra samfunnet og det ytre miljøet.

Kursene passer for alle som vil forbedre miljøprestasjonen, miljøledere, kvalitetsledere med ansvar for miljøledelsessystem, produksjonsledere som skal forbedre miljøprestasjonen i prosessen sin, HMS-ledere og miljørådgivere.

Tilbud! Miljøledelse 2:

Førstkommende kurs er Miljøledelse 2, 09. og 10. mai. Dersom du melder deg på kurset innen søndag 28.04.2019 klokken 00:00, får du 25% avslag på prisen. Skriv «grønn rabatt» i kommentarfeltet ved påmelding, og rabatten vil bli trukket fra prisen. Tilbudet gjelder bare frem til søndag 28.04.2019, klokken 00:00.

Normal pris 8 990,00 NOK, pris etter avslag 6 742,50 NOK.

Tilbud! Miljøledelse 1:

Om du ikke rekker å få med deg kurset vi holder allerede i mai, gir vi deg også 10% avslag på Miljøledelse 1, som blir holdt 11. og 12. september til høsten. Skriv «grønn rabatt» i kommentarfeltet ved påmelding, og rabatten vil bli trukket fra prisen. Tilbudet gjelder bare frem til søndag 28.04.2019, klokken 00:00.

Normal pris 8 990,00 NOK, pris etter avslag 8 091,00 NOK.

 

Vi håper vi ser deg på ett av våre kurs i miljøledelse! Shop grønt, tenk bærekraftig og meld deg på kurs i dag hvor viktige temaer rundt miljøproblematikken blir tatt opp.