23 januar 2023

Kiwa blir partner i Næring for klima

Næring-for-klima.jpg

(Foto: Klimaetaten/Ronny Boysen)

Sammen med fire andre virksomheter var Kiwa representert da sekretariatet for Næring for klima i forrige uke åpnet dørene i Rådhuset for årets første signeringslunsj.

Kiwa var en av to virksomheter som i tillegg til å bli medlem i Næring for klima, Oslo kommunes klimasamarbeid med næringslivet, også signerte partnerskapskontrakt. Det vil si at vi fører klimaregnskap, forplikter oss til å stille klima- og miljøkrav til våre leverandører, og at klimaarbeidet er forankret i virksomhetens strategi og miljøsertifisering.

Bidrar til å nå klimamålene

Som uavhengig leverandør er Kiwa akkreditert for å sertifisere bedrifter etter miljørelaterte standarder og forordninger som ISO 14001 og 50001 og Eco Management and Audit Scheme (EMAS). Vi bistår våre kunder med å redusere energiforbruket og minske utslipp av klimagasser, og bidrar gjennom vår tjenesteleveranse til at Oslo får bedre forutsetninger for å nå klimamålene.

Kiwa-signerer-som-klimapartner.jpg

Administrerende direktør i Kiwa Norge, Karsten Warloe, signerer partnerkontrakten med byråd Sirin Stav. (Foto: Klimaetaten/Ronny Boysen)

Næring for klima skriver på sine nettsider at leder for sekretariatet for Næring for klima, Ingunn Lie, er svært fornøyd med fem nye medlemmer, hvorav to er partnere:

– Næringslivet spiller en nøkkelrolle i å muliggjøre oppnåelsen av Oslos klimamål. Det gleder meg stort at stadig flere ønsker å bli med på laget for å dele kunnskap og for å inspirere og utfordre hverandre og kommunen, uttaler Lie. 

Les mer om Næring for klima her.