18 april 2024

Gratis webinar: SERMI - hvorfor og hvordan?

Åpent-bilpanser-med-pc.jpg

Mandag 29. april kl 10-11 kan du få svar på hva SERMI innebærer og hvilke konsekvenser denne ordningen får for aktører i bilbransjen i Norge.

SERMI - obligatorisk eller "kjekt å ha"?

Er egentlig SERMI nødvendig? Trenger vi kurs for å få SERMI-sertifikat? Hvor og hvordan blir vi sertifisert? Hva skjer hvis verkstedet vårt ikke har SERMI? Disse og flere spørsmål skal vi gi svar på i dette gratis webinaret. Vi har med oss Knut Ole Magistad fra Norges Bilbransjeforbund og Arild Nilsen fra AutoMester i tillegg til Roar Gudbrandsen og Jan Atle Gjemble fra Kiwa. De vil gi konkrete eksempler på hva SERMI betyr for bilbransjen i Norge.

Hva vil du vite om SERMI?

Lurer du på noe angående SERMI? Skriv inn spørsmål i påmeldingsskjemaet, så tar vi det opp i webinaret. Meld deg på i dag!

Les mer om SERMI her

Disse møter du i webinaret

Knut Ole Magistad, NBF.png
Knut Ole Magistad arbeider som fagsjef i Norges Bilbransjeforbund med spesialisering innen servicemarkedet, skade og lakk. Han har lang erfaring innenfor bilforhandlerdrift, både fra salg- og servicemarked. Knut Ole jobber daglig i et faglig miljø sammen med andre engasjerte aktører i den norske bilbransjen.
Arild Nilsen, AutoMester.png
Arild Nilsen jobber som kjedekonsulent for AutoMester, en landsdekkende kjede med offentlig godkjente bilverksteder. Denne stillingen har han hatt i cirka 3 år. Arild har lang fartstid i bilbransjen, med erfaring fra både grossist- og verkstedsiden.
Jan Atle Gjemble, Kiwa.png

Jan Atle Gjemble er teamleder for Autoteknikk i Kiwa. Han har lang erfaring innen bilbransjen, både med mekanisk og karosseri, og han har også flere års erfaring med skadetaksering innen bil og bygg. I Kiwa jobber Jan Atle med kalibrering av verktøy og utstyr, og nå også som revisjonsleder på SERMI.

Roar Gudbrandsen, Kiwa.png Roar Gudbrandsen jobber som salgs- og forretningsutvikler i Kiwa og har bred leder- og salgserfaring fra flere selskap innen hotell- IT-, distribusjon- og sertifiserings- bransjene. Han har ledet arbeidet med å innføre SERMI i Norge for Kiwa AS og har bygget opp kompetanse og erfaring med standarden.